حذف پیام ارسال شده ناخواسته در واتساپ

حذف پیام ارسال شده ناخواسته در واتساپ

شبکه های اجتماعی واتس آپ

بارهای برای همه ما پیش آمده که پیامی را در شبکه های اجتماعی بخصوص واتس اپ ارسال کرده باشیم و بلافاصله از ارسال آن پشیمان شویم و یا حتی پیامی را به اشتباه برای مخاطب دیگری ارسال کرده باشیم.برای حذف دوطرفه چت های واتس اپ با ما همراه شوید.

حذف پیام های ارسال شده در واتس اپ حذف دوطرفه چت های واتس اپ

برای حذف دوطرفه چت های واتس اپ به این صورت عمل کنید:

  • پیام ارسال شده خود را به مدت چند ثانیه لمس کنید تا به حالت انتخاب شده تبدیل شود.
  • آیکن حذف در بالای برنامه را انتخاب کنید.
  • برای حذف پیام از گوشی شخص مقابل گزینه ی Delete For Everyone را انتخاب کنید.در صورت نیاز به حذف عادی پیام گزینه ی Delete For Me را انتخاب کنید

توجه داشته باشید که این گزینه تنها برای 7 دقیقه بعد از ارسال پیام فعال بوده و بعد از آن حذف پیام از گوشی شخص مقابل  امکان پذیر نخواهد بود.

5/5 (3 Reviews)

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *